Arrijnë ushtarë austriakë të KFOR-it

Batalioni i forcave operative të Austrisë sot, përmes aeroportit të Gjakovës, ka arritur në Kosovë. Majori Peter Bart ka thënë se kanë arritur komandanti i njësisë dhe disa ushtarë të […]