Kalo te lënda

Shishja që e nisi luftën në Kosovë

Kur e shikon foton e sipërme , mund të kuptosh se sa e paskrupullt është propaganda serbe antishqiptare. Edhe pushteti , edhe kisha ortodokse serbe edhe ,edhe… çdo gjë është […]

NORVEGJI:Lajm i mirë për bashkatdhetarët

T Ambasadori i Kosovës në Norvegji sjell një lajm të mirë pët bashk’atdhetarët : Të nderuar bashkatdhetarë, Po e fillojmë vitin me një lajm të shkëlqyeshëm. Pas një pune intensive […]

Norvegji: LDK ftesë për mobilizim

Të nderuar bashkatdhetar, po jetojm kohen më të vështir kur reaksioni dhe nihelizmi është kulminant duke mos zgjedhur fjalor dhe mjetë kundër Lidhjes Demokratike të Kosoves ,partis të themeluar nga […]

Si e shpëtuan llapjanët Azem Bejtën?

Heronjtë e harruar Si e shpëtuan llapjanët Azem Bejtën? Thuhet shpesh se historiografia nuk e prodhon vetëm kujtesën, por edhe harresën e një populli. Sepse ajo detyrimisht është selektive: duke […]

Norvegjia i hap shkollat dhe …

🔘 Norvegjia hapet nga sot dhe lejon festimet e ditës kombëtare më 17 maj Siç bën të ditur gazeta Dagens Nyheter, Norvegjia do të hapë të gjitha shkollat më 11 […]

NORVEGJI:Lajm i mirë për bashkatdhetarët

T Ambasadori i Kosovës në Norvegji sjell një lajm të mirë pët bashk’atdhetarët : Të nderuar bashkatdhetarë, Po e fillojmë vitin me një lajm të shkëlqyeshëm. Pas një pune intensive […]

Shishja që e nisi luftën në Kosovë

Kur e shikon foton e sipërme , mund të kuptosh se sa e paskrupullt është propaganda serbe antishqiptare. Edhe pushteti , edhe kisha ortodokse serbe edhe ,edhe… çdo gjë është […]