Kalo te lënda

Kategori: Kuriozitetet

UÇPMB-ja mund të rimobilizohet

Ish- shefi politik i Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc, tash lider i Lëvizjes së Progresit Demokratik, Jonuz Musliu, e ka vlerësuar akt të shëmtuar dhe barbar arrestimin e […]

Mur kosovar për Preshevën(video)

Të shtypur nga Serbia, të bllokuar nga Kosova.Teksa Serbia vazhdon arrestimin e shqiptarëve në Luginën e Preshevës qeveria e Prishtinës ende nuk ka hequr policat kufitare prej 60 euro për […]

Arrijnë ushtarë austriakë të KFOR-it

Batalioni i forcave operative të Austrisë sot, përmes aeroportit të Gjakovës, ka arritur në Kosovë. Majori Peter Bart ka thënë se kanë arritur komandanti i njësisë dhe disa ushtarë të […]