Kalo te lënda

Kategori: Kuriozitetet

Shëngjini i Kosovës vetëm fjalë

Porti i Shëngjinit nuk do të jetë i Kosovës, pavarësisht premtimeve e deklaratave të mëdha nga kryeministri shqiptar Sali Berisha, por edhe nga zyrtarë të lartë të shtetit shqiptar. Nga […]

SI TË DËSHMOHET FAJËSIA E TË ARRESTUARVE!?

Analisti politik Alajdin Demiri, vlerëson se Ministria e Brendshme, Prokuroria dhe Gjyqësori ndodhen para një sprove të rëndë, se si të dëshmojnë fajësinë për ‘radikalizëm islam’ ndaj personave të arrestuar […]

FRYMA E SHQIPËRIS SË MADHE”NUK ESHTË SHUAR”

Sekretari shtetëror në Ministrinë për Kosovën të Qeverisë së Serbisë, Oliver Ivanoviq, ka thënë se promovimi i abetares së përbashkët të Shqipërisë dhe Kosovës është mesazh i qartë se fryma […]

PAVARËSIA E KOSOVËS IA SOLLI PAQEN BALLKANIT!

Ballkani Perëndimor ka shënuar ndryshime pozitive dhe të gjitha vendet e rajonit aspirojnë të integrohen në Bashkimin Evropian. Me këtë rast dua të përshëndes shtetin e ri, të pavarur të […]

PDIU:TENSIONET – ANTISHQIPTARE

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka shprehur sot shqetësimin në lidhje me zhvillimet e fundit në rajon, ku tensionet ndëretnike po tregojnë një tendencë antishqiptare, si në Maqedoni, Luginën e […]

MARIHUANA “CAJ” PËR SHEHERLI!

Fahri Bici dhe Berat Cakolli e pranuan fajësinë për blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të narkotikëve dhe substancave psikotropike. Kurse Jakup Arifaj nuk e pranoi se ka ndihmuar në kryerjen […]