Kalo te lënda

Akrobacia e rrallë në ujëvarën e Niagarës

Niagara, 16 qershor – Akrobati amerikan Nik Wallenda ka realizuar ëndrrën e tij fëmijërore dhe përshkuar ujëvarën e Niagarës ndërmjet anës amerikane dhe asaj kanadeze, duke ecur mbi një litar për 550 metra, i rrahur nga era dhe në një lartësi 45 metra nga uji.Pas një lutje të shkurtër, Nik u ekuilibrua dhe nisi të ecë dhe pas 30 minutash arriti në përfundimin e kësaj ndërmarrje historike për të.
Mbi 4 000 persona kishin blerë biletën për të parë këtë akrobaci të rrallë dhe mijëra të tjerë qëndruan pranë ekraneve televizive pasi kjo akrobaci u transmetua edhe nga televizioni

Këtë e pëlqejnë %d blogues: